slide1 slide2

Haddock op Facebook

Boot-trailer-verhuur.nl is een onderdeel van Haddock Watersport Almere, een bedrijf dat bestaat uit een jachthaven, verhuur van boten, kano's en boottrailers, restaurant met zaalverhuur, zeilschool en bed & breakfast.
U kunt bij ons o.a. terecht voor het huren van een boottrailer, het te water laten van uw boot en/of vervoer van uw boot, wij zijn 7 dagen per week geopend vanaf 9.00 uur ’s ochtends.

Verhuur boottrailers:

Wij verhuren boottrailers voor motorboten tot 2200 kilo en zeilboten tot 2500 kilo, voor zeilboten tot 8 meter met een vaste kiel hebben wij kielboottrailers te huur.
Wilt u een boottrailer reserveren dan vragen wij u door te geven om welk type boot het gaat en een schatting van de lengte en het gewicht door te geven, dan zetten wij een passende trailer voor u klaar. 

Gebruik trailerhelling:

Onze jachthaven beschikt over een trailerhelling waar u uw boot uit het water kan halen of te water kan laten. Boten tot ca. 2500 kilo en met een diepgang tot 90 cm kunnen wij voor u te water laten of uit het water halen met onze tractor en op een trailer van ons of uw eigen trailer plaatsen.  De haven is gelegen aan ’t Weerwater, een binnenwater in Almere dat in verbinding staat met de Hoge Vaart, het Gooimeer en het Markermeer.    

Vervoer per trailer of over het water: 

Is uw auto niet voorzien van een trekhaak of niet zwaar genoeg om de trailer te mogen trekken? Dan kunnen wij uw boot op trailer van A naar B vervoeren met een Jeep om deze bijvoorbeeld naar de winterstalling brengen of ergens anders weer te water laten.
Heeft u zelf niet voldoende tijd en/of ervaring om uw boot over te varen van de ene naar de andere haven dan kunt u ook daarvoor bij ons terecht. Wij beschikken over een personeelsbestand met ervaren schippers die uw zeil- of motorboot veilig van A naar B kunnen varen of u kunnen assisteren hierbij.
Tarieven voor het vervoeren van boten zijn op aanvraag en afhankelijk van de afstand, dus heeft u hier interesse in dan raden wij aan telefonisch contact met ons op te nemen op 036 - 5330646.

Cursussen:

Bent u een beginnende schipper en vind u het prettig om wat extra uitleg en tips te krijgen op uw eigen motorboot dan kunt u bij ons een ervaren schipper inhuren die een paar uur tot een hele dag die met u mee vaart. Ook privéles op uw eigen zeilboot of een open zeilboot (type Valk) van Haddock Watersport behoort tot de mogelijkheden.
Als u een boot wilt besturen die harder kan dan 20 km per uur en/of langer is dan 15 meter heeft u een vaarbewijs nodig, informatie over het behalen van een vaarbewijs kunt u vinden op www.vamex.nl

Voorwaarden huur boottrailer:

- Reserveren van een boottrailer kan tot minimaal 1 dag van tevoren.
- Bij de huur van een boottrailer dient een borgsom van € 200,00 contant te worden voldaan.
- Huurders dienen een geldig legitimatiebewijs te tonen waar wij een kopie van maken.
- Op de dag zelf wordt een huurcontract ingevuld met aanvullende voorwaarden dat ondertekend wordt door zowel de huurder als de verhuurder.


Locatie: 

Haddock Watersport
Archerpad 8 – 10
1324 ZZ  Almere
Tel: 036 – 5330646
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kijk voor meer informatie over Haddock Watersport ook eens op onze andere website: www.haddockwatersport.nl